Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Július 20. 09:37, szerda | PR
Forrás: (x)

A szerencse sikere

A szerencse sikere

Magyarországon már minden második ember játszott legalább egyszer valamilyen szerencsejátékkal.

Aki egyszer belekóstol a szerencsejátékok, így például a nyerőgépes játékok online világába összességében pozitív tapasztalatokkal gyarapszik már viszonylag az elején is. Aki pedig nagy sikereket ér el, hosszútávú kedvelője és szeretője lesz ennek a tevékenységnek. Akinek van egy kis ideje és megteheti, hogy széleskörűen tájékozódik a játékokkal kapcsolatos statisztikákról, tanácsokról és sikert hozó tippekről, az bizony könnyen szerencsés lesz. Viszont, sem a szerencsejátékok, sem pedig a sportfogadás világában nem a véletlen műve csupán a sikeresség.

Magyarországon már minden második ember játszott legalább egyszer valamilyen szerencsejátékkal. Ami nem is csoda, hiszen ki ne tenné próbára a szerencséjét. Nem is muszáj hatalmas összegeket áldozni egy-egy szerencsejátékra, vagy fogadásra és mégis jó móka lehet, ha nem is nyereséges. Így, aki megteheti és ezzel foglalatoskodik, akkor a kikapcsolódása mellett még az esélyt is megadja a szerencséjének.

Kinek ne lett volna már lottózós időszaka? Amikor úgy érezte, hogy igen, most van esélyem igazán nagyokat nyerni. Vagy ki ne kapart volna már kaparós sorsjegyet? Valószínűleg már nyertünk is páran, az olvasók közül is, ha nem is nagy összegeket. De ez a kis élmény is egy igazán érdekes érzést indíthat el sokakban. Azt, hogy igen is lehet nyerni és nem is annyira nehéz talán? Csak egy kicsit jobban szét kell nézni a piacon és elmélyedni a témában és a lehetőségekben.

Miért is ne szerezhetnénk be több sorsjegyet egy kisebb kockázattal bíró játékból? A szerencse tényleg a bátraké lehet, mint ahogyan a mondás is tartja. Az internetes szerencsejátékok esetében is lehetőségünk van óvatosan játszani. Mi határozzuk meg az összegeket, téteket, lehetőségeket és bármikor ki is szállhatunk, ha rossz előérzetünk támadna.

A kaparós szerencse

Visszatérve a kaparós sorsjegyekre. Évente nagyjából tízezer forintot áldoznak Magyarországon az emberek a sorsjegyekre per fő. Sokszor visszanyerik a legtöbben a kaparós árát és ezen felbuzdulva újabbat vesznek rajta azonnal. Ugyan mi baj lehet, ha havonta maximum 2 ezer forintot szánunk a szerencsénkre? Semmi. Hiszen legtöbben sokkal felelőtlenebbül költik el azt a pénzt, akár valóban káros dolgokra. Soha nem tudhatjuk, hogy mikor kopogtat be a szerencse hozzánk, de ehhez meg kell adnunk neki az esélyt, hogy bejöhessen az ajtónkon.

Sokak szerint mindig a legújabb fajta szerencsejátékokkal, kaparósokkal lehet nyerni. Az izgalom és a vágyakozás nehezen leküzdhető, de talán le sem kell küzdenünk, csak szimplán megfelelően együtt kell élnünk vele? Igen is pozitívan kellene, hogy viszonyuljunk a témához. Hiszen ha mi nem is, de ismerősünk, vagy azok ismerősei biztosan nyertek már nagyobb összeget is. Biztos, hogy mindenki hallott már sikersztorit a környezetében. Így tehát igen is mindenkinek egyenlő esélye van a nyereményre és nem szabad soha feladni. Mellette pedig kordában tarthatjuk a játékszenvedélyünk mértékét is természetesen, nem kell átesnünk a ló túloldalára.

Az örök szerencse

Egy szó, mint száz a szerencsejátékok és fogadások kora még mindig tombol és van keresnivalójuk a piacon, hiszen akad rájuk bőven vevő és játékos is. Mindenki nyugodtan kipróbálhatja magát bennük egy minimális félretett pénzből, hiszen soha nem lehet tudni, hogy mikor köszönt ránk a szerencse. Ha nem adjuk meg a lehetőséget neki, akkor úgy természetesen nehezebb dolga lesz ránk találnia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 20. 09:18, szombat | PR

Itt nézz körül, ha minőségi kanapéra vágysz

Időtálló darabokat találunk a hazai bútor forgalmazónál.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.