Városlista
2021. április 22, csütörtök - Csilla

Hírek

2021. Február 02. 09:24, kedd | PR
Forrás: (x)

A szabadidő anyagokból nem csak sportruházat készülhet

A szabadidő anyagokból nem csak sportruházat készülhet

A textilipar is folyamatosan fejlődik, így nem csoda, ha egyre többféle anyag kerül a piacra.

A szabadidő anyagok egyre népszerűbbek nem csak a profi, hanem a hobbyvarrók számára is, hiszen egyre többen választják hobbiként a varrást szabadidős tevékenységként.A szabadidő vagy futter anyagok is nagyon népszerűek, hiszen nagyon változatos mintázatban és színben kaphatók és nagyon sok mindent lehet ezekből az anyagokból készíteni.

Szabadidő vagy futter anyagok

A szabadidő anyag, mint ahogyan a nevében is benne van, legfőképpen az olyan ruházat készítését teszi lehetővé, amely ruhákat a szabadidőnkben hordunk. Emellett ezeket az anyagokat a modern jelzővel is elláthatjuk, hiszen ezek a textilek is követik az aktuális trendeket. A minőségi futter anyag a legmagasabb minőséget képviseli a piacon, amely anyagot a Takoy webáruházban is megvásárolhatjuk.

A szabadidő anyagok típusai

A szabadidő anyagok között válogatva, a Takoy méteráru és textil webáruházban, találkozhatunk fésült, vastagabb súlyú, Milano, Oskar, egyszínű és dizájnos/mintás anyagokkal. Ha körülnézünk a Takoy webshopban, láthatjuk, hogy a színek skálája végtelen. Többek között fáradt rózsaszín, cékla, amarant, blue moon, sötétzöld, smaragd, szeder színekkel találkozhatunk.

A dizájnos, mintás anyagokat is a magas minőség jellemzi. A különféle minták között fellelhetők a dinoszauruszok, rénszarvasok, de találunk itt fehér alapon szépséges bazsarózsákat, vagy kis állatkás anyagot.

Természetesen, nem csak a szabadidő anyagok alkalmasak sportruházat készítésére, hanem a poliészter anyagok is, hiszen ezek az anyagok rugalmasak, és igazán alkalmasak arra, hogy akár melegítő alsó, vagy sport felső készüljön belőle.

A sokoldalú poliészter

A textiliparban, a minőségi poliészter anyag népszerűsége azért is töretlen, mert nagyon jó ezzel az anyaggal dolgozni, illetve sokféle ruhatípus készítésére is alkalmas. Harmadik előnye, hogy ezerféle színben kapható.

A poliészter előnyös tulajdonságai

Tehát a poliészter anyag is egy kedvelt anyag azok körében, akik szeretnek varrni, hiszen ez az anyag is nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik. A poliészter anyag szálai erősek, nem kopnak gyorsan és nagyon rugalmasak. A különféle szabadidős tevékenységekhez gyakran választanak poliészterből készült anyagot, mivel gyorsan szárad, ami nagyon előnyös sportolásnál, amikor is gyakran megizzadunk.

A Takoy méteráru és webáruházban nagyon sokféle színben vásárolhatunk poliészter anyagot. Többek között a következő színek lelhetők fel a webshopban: narancssárga neon, fehér, mintás türkiz, vaj, sötétkék, ekrü, világossárga, mélypiros, téglaszínű, fáradt rózsaszín.

A fotó forrása:
Parilov / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 13:09, kedd | PR

Egy nélkülözhetetlen ruhadarab, amelynek minden férfi szekrényében ott kell lennie – bőrdzseki

Trendek jönnek és mennek, de azt kell mondani, hogy a férfi bőrdzseki talán soha nem megy ki a divatból, hiszen, ha megújult formában is, de mindig trendi lesz, sok-sok férfi legnagyobb örömére,

2021. Április 19. 13:59, hétfő | PR

Tervezzünk kirándulást Székesfehérvárra!

Székesfehérvár leginkább a királyok városaként szokták emlegetni. Fejér megye megyeszékhelye egy olyan dinamikusan fejlődő város, mely számos kulturális és közéleti látnivalóval és programmal várja a látogatókat.

2021. Április 16. 13:53, péntek | PR

Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata

A pandémia miatti koncertstop egy különleges produkciót hívott életre, a zenei show résztvevői a digitalizáció segítségével a földrajzi távolság ellenére együtt játszanak, rengeteg nézőhöz eljutva.

2021. Április 02. 14:00, péntek | PR

Lezárás alatt is nyelvvizsgázhatsz, megmutatjuk, hogyan!

A koronavírus miatti lezárások az élet sok területén okoznak nehézséget. Ha éppen most kellene nyelvvizsgáznod diplomához, álláskereséshez, külföldi felvételihez, akkor sincs veszve minden. Mutatjuk a megoldást!