Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Augusztus 02. 11:02, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

A rendőrség udvarára mászott be - VIDEÓ

A rendőrség udvarára mászott be - VIDEÓ

A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság bűnügyi technikusa vette észre a szolgálati járművek között zavartan tébláboló férfit, aki a rendőr láttán újra átmászott a kerítésen – de nem jutott messzire.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság udvarára mászott be egy megtépázott öltözetű férfi 2021. július 28-án 16 óra 30 perc körül. A zavartnak tűnő alakot a készenléti alosztály bűnügyi technikusa vette észre először. Az egyenruhást meglátva az ismeretlen kimászott a kerítésen – nyomában a rendőrrel. A férfi többszöri felszólításra sem állt meg, de a rendőr zászlós, és a közben szintén odaérő nyomozó néhány méteren belül feltartóztatta. A férfiról kiderült, hogy külföldi, magyarul nem tud, és iratok sem voltak nála – közölte a rendőrség.


Az erzsébetvárosi rendőrök adatgyűjtése során hamarosan a következő történet rajzolódott ki. A Magyarországon jogszerűen tartózkodó 25 éves afgán állampolgár a Keleti Pályaudvar közelében egy kocsmában verekedésbe keveredett, táskáját és iratait hátrahagyva onnan menekült be a kapitányság udvarára. Holmija között a rendőrök néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak, ami magyarázatot adhat a férfi zavartságára. A VII. Kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított eljárást, a lefoglalt anyagot szakértői vizsgálat alá vetik. A kocsmában történt verekedés ügyében garázdaság miatt külön eljárást indítottak.

Címkék: bemászott, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.