Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2013. Március 18. 13:16, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

A hó nem akadály

A hó nem akadály

Arany Oroszlán Sport- és Egészségnap Cegléden

Szombaton ismét Ceglédre látogatott az Arany Oroszlán. A Pest Megyei Szabadidősport Szövetség (pemesz) által szervezett program idén is megmozgatta a várost. Az egész napos ingyenes családi rendezvény során több mint 10 fajta sportolási lehetőség mellett különféle ügyességi vetélkedőkkel, bemutatókkal várták a résztvevőket.

Bár az időjárásra való tekintettel a programra meghívott egészségügyi szűrőkamion lemondta a részvételt, a szervezőket ez nem riasztotta el. A tervezett programok nagy részét zárt helyre vitték és minden kilátogatót forró teával, jó kedvvel vártak.

A programok között teke, nordic walking botkóstoló, mediball, kerekes székes gerelyhajítás, H-labda, szivacs kézilabda, teremfoci, sportmúzeum látogatás, kerékpáros ügyességi verseny, újraélesztés gyakorlása, egészségsziget, drogmegelőző felvilágosítás szerepelt. A vállalkozóbb kedvűek pedig részt vehettek a Gubody park és a Sportcsarnok területén megrendezett pest megyei park- és teremtájfutó bajnokságon.

Minden résztvevő emléklapot kapott, a legtöbb tanulót mozgósító általános- és középiskola serleget kaptak, tanulóik között pedig egy 10-10 fős, egy napos Tisza-tó vízitúrát sorsoltak ki.

fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 15:50, kedd | Helyi

Hamarosan költöznek

2024. Június 19. 16:07, szerda | Helyi

Táncgálát rendezett a Várkonyi iskola

2024. Június 05. 10:35, szerda | Helyi

Hangszerbemutató

2024. Június 04. 15:41, kedd | Helyi

akossági tájékoztató szúnyoggyérítésről