Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Augusztus 23. 10:23, hétfő | Sport

A CVSE állította meg az addig hibátlan Monort

A CVSE állította meg az addig hibátlan Monort

A rajtnál kicsit beragadtunk, de szerencsére a Mohács ellen elkezdte a csapat a felzárkózást, aminek fontos mérföldköve volt a Monor elleni rangadó. - a cegledfoci.hu beszámolója.

Ellenfelünk száz százalékos teljesítménnyel érkezett a Malomtó szélre, egyedüli csapatként nyerték meg minden korábbi bajnokijukat a csoportban. De tudtuk, hogy lesz keresnivalónk, hisz edzőmérkőzéseken többször is találkoztunk az elmúlt években.

Jól is kezdtük a mérkőzést, nálunk volt többet a labda, mi irányítottuk a játékot. Az első kapu felé tartó lövést a 10. percben jegyezhettük fel, amikor Markó lövése ment kapu fölé. Két perccel később egy szöglet után fejelhetett a monori játékos, de a csúsztatása elkerülte a kapunkat. A 14. percben egy nagyszerű támadást vezettünk, aminek a végén Pleszkán passzolta be a hosszú oldalon érkező Lukácsnak a labdát, aki nem hibázott és a kapuba talált! 1:0

Két perccel később, mondhatni a semmiből majdnem kiegyenlített a Monor, de ott volt a kapuban Mikler, aki óriási bravúrral megakadályozta ezt. A játékrész második fele már kevésbé volt ennyire esemény gazdag a kapuk előtt, de jó volt látni, hogy kézben tartjuk a találkozót. A 27. percben egy pillanatra nem figyeltünk és rögtön jött is a baj belőle, de nagy szerencsénkre a tisztán, közelről fejelő monori játékos a felsőlécet találta el végül.

Más helyzetet már nem is lehetett feljegyezni, így egy gólos vezetéssel fordultak a csapatok.

A második félidő elején egy-egy lövéssel jelentkezett mindkét csapat, de amíg a monori játékos csúnyán mellé lőtt, addig Godzsajev a kapus találta telibe. A mérkőzés talán legszebb pillanata (a gólt leszámítva persze) a 60. percben jött el, amikor Pleszkán ollózott kapura, de a labda a kapus kezei között kötött ki.

A 64. percben a Monornak, a 67. percben nekünk Hamar révén volt nagy helyzetünk, de mind a kettő kimaradt. A 79. percben aztán ismét nagyon nehéz pillanatokat éltünk át a második játékrészben, az előzőhöz képest egyébként aktívabban és jobban futballozó Monor ellen. Az első lövést Mikler védte, de a kipattanó labda monori játékost talált meg, aki közelről fölé lőtt.

A 83. perc tájékán lezárhattuk volna a mérkőzést, egy nagyszerű szabadrúgás kombináció után. Polyák ívelt át a hosszú oldalon érkező Szabó felé, aki középre fejelte a labdát, ahol Szász érkezett és szintén fejjel a kapu felé irányította a játékszert, de a kapus a gólvonalon megállította azt. A legvégén még Hamar is nyugodtabb hosszabbítást okozhatott volna a kilátogató szurkolóknak, de a megpattanó lövése után, nagyot úszott a levegőben a monori kapus és kitudta ütni a labdát.

Élvezetes mérkőzésen, komoly ellenfél ellen sikerült megszerezni a három pontot, aminek köszönhetően lépkedünk előre a tabellán. A hétvégén a MOL Magyar Kupa küzdelmeivel folytatják a csapatok.

Kezdőcsapat:
Mikler - Bagó, Szász, Szabó, Polyák, Kuti, Markó, Godzsajev, Lukács, Fekete, Pleszkán

Gól: Lukács ('14.p.)

Forrás: cegledfoci.hu
Kép: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.