Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Július 27. 09:05, hétfő | Helyi
Forrás: mavcsoport.hu

A Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon jelentős késések, vonattorlódások alakultak ki

A Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon jelentős késések, vonattorlódások alakultak ki

FRISSÍTÉS: A Napfény InterCity Szegedre a mai napon Ceglédről indul 10:48-kor. A továbbiakban a szegedi InterCity vonatok csak Cegléd és Szeged, illetve Szeged és Cegléd között közlekednek.

Előzmény: A Budapest–Cegléd–Szolnok vonalon közlekedő elővárosi, a nyíregyházi és a szegedi InterCity vonatok, továbbá a lajosmizsei elővárosi vonatok 70-120 perces késésekkel közlekednek. A Nyugati pályaudvar bevezető szakaszán meghibásodott a biztosítóberendezés. Ugyanakkor a Nyugati és Városliget között egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, folyamatos pályafelújítás miatt – rendkívül lelassul a vonatforgalom és vonattorlódások alakultak ki.

A Nyugati pályaudvarról Lajosmizsére 6:16-kor induló S21-es személyvonat, a Monorra 7:06-kor induló S50-es személyvonat a mai napon Kőbánya-Kispestről indul a Nyugati helyett. A menetrend szerint 6:59-kor Szegedre induló Tiszavirág InterCity a Nyugati helyett Kőbánya-Kispest állomásról indul.

A Budapest–Cegléd, illetve Cegléd–Budapest közötti szakaszon az InterCity vonatok pót- és helyjegy nélkül igénybe vehetők. A Zuglóból Szegedre 8:59-kor induló Torontál IC a mai napon Ceglédről indul.

A Budapest-Lajosmizse vonalon a vonatok Kőbánya-Kispestig közlekednek és onnan indulnak vissza Lajosmizsére. Egyes monori elővárosi vonatok is csak Kőbánya-Kispestig jönnek és onnan indulnak vissza Monorrra,

Javasoljuk utasainknak, hogy Kőbánya-Kispesten szálljanak le és onnan a BKV járataival folytassák útjukat. A vasúti jegyeket és bérleteket az M3-as metró Nyugati és Kőbánya-Kispest közötti szakaszán, továbbá az 1-es villamoson elfogadják. Várhatóak további menetrendi változások, korlátozások a berendezési hiba helyreállításáig. Kérjük tájékozódjanak a Vonatinfó alkalmazáson.

Forrás: MÁVINFORM

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció