Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2011. Január 30. 09:09, vasárnap | Helyi
Forrás: Club TV

50 éves fejlődés egy pillanat alatt a ceglédi fül-orr-gége szakrendelésen

50 éves fejlődés egy pillanat alatt a ceglédi fül-orr-gége szakrendelésen

Az osztályunk számára ünnep, hogy a rendelkezésünkre bocsátott forrásokból lehetőségünk adódott a szakrendelőnk bútorzatának és műszerparkjának felújítására. – kezdte a tájékoztatást dr. Kerepesi Lénárd mb. osztályvezető f

Sikerült egy – ez idáig csak a nagyvárosokban használatos – új automata vizsgálópult beszerzése, amely például beépített szívó és fülmosó-berendezést, endoszkóp fényforrást is tartalmaz. Felújítottuk az audiológiát is. Teljesen új csendes kabint és hallásvizsgáló berendezést kaptunk, melyben egy új fülnyomásmérőt használunk. Ez a technika lehetővé teszi, – a BERA módszer segítségével – hogy az agyi elektromos jelek mérésével teljesen objektív hallásvizsgálati eredményhez jussunk. A felújított szakrendelés immár a 21. század követelményeinek megfelelő lehetőséget, komfortot biztosít az orvosoknak, asszisztenseknek és a ceglédi körzethez tartozó 167.000 lakosnak is.

Az évi 8-10.000 fő megfelelő szintű ellátása a szakrendelésen biztosított. – zárta tájékoztatóját a megbízott osztályvezető főorvos, dr. Kerepesi Lénárd.

A tájékoztatás után a meghívottak megtekintették az említett berendezéseket, majd szakmai előadáson vettek részt.

Club TV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 15:55, csütörtök | Helyi

Utolsó útjára kísérték Mácz Istvánt

2024. Július 18. 15:50, csütörtök | Helyi

Ceglédi üveggyűjtési akció

2024. Július 17. 11:04, szerda | Helyi

Két ütős. Koncert és kiállítás