Városlista
2023. június 10, szombat - Margit

Hírek

2022. Augusztus 19. 09:36, péntek | Helyi

2022. év köztisztviselője

2022. év köztisztviselője

Cegléd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - 262/2022. (VI. 23.) Ök. határozatával -elfogadta munkáltatói javaslatomat, és a 15/2015. (V. 29.) önkormányzati rendelettel alapított, "év köztisztviselője" című elismerésben részesítette dr. Diósgyőri Gitta címzetes főjegyző asszonyt.

(Fotó: Ceglédi Hírmondó)

Jegyző asszony idén 15 éve áll a Ceglédi Közös Önkormányzati Hivatal élén, és évről-évre "kivételes" minősítéssel rendelkezik. Jogász végzettséget 2000-ben szerzett, a közigazgatási szakvizsgát 2004-ben, a jogi szakvizsgát pedig 2013-ban teljesítette. Jegyző asszony munkájára, olyan nagy múltú szakmai szervezet is számít, mint a Jegyzők Országos Szervezete.

Jegyző asszony szakmai érdeme elsősorban abban nyilvánul meg, hogy a vezetése alatt álló önkormányzati hivatal működését minden helyzetben sikerül a gyorsan változó feladatokhoz, elvárásokhoz igazítani, a törvényesség körültekintő és folyamatos biztosítása mellett. Eredményesen hangolja össze az önkormányzat hivatalának és intézményeinek sokrétű tevékenységét. A nehéz döntések előkészítését is kellő gondossággal koordinálja, és többször jár el személyesen az ügyintézés során.

Jegyző asszony a szervezeti átalakításokat rugalmasan és magas színvonalon valósította meg, amikor a 2013-as járási átalakulást követően, Kőröstetétlen Község Önkormányzatának hivatali feladatait, a Ceglédi Többcélú Kistérségi Társulás munkaszervezeti feladatait, 2014-ben Cegléd Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata feladatait, 2018-ban pedig az önkormányzati költségvetési szervek gazdálkodási feladatait építette be a Hivatalba.

A pandémia időszakában általa irányított munkaszervezés és munkavégzés megfelelően szolgálta az ügyfeleket és az önkormányzati döntéshozatalt egyaránt. Empátiája segíti abban, hogy konfliktushelyzetben mindig megtalálja a megfelelő megoldást az adott probléma rendezésére, úgy ügyfelet, mint dolgozót érintő kérdésben. Felügyeleti, törvényességi vizsgálatok, ellenőrzések sora igazolja a hivatali működés megfelelőségét.

Dr. Diósgyőri Gittát a miniszterelnök 70/2017. (VI. 29.) ME határozatával 2017. július 1-jén - akkor tízéves jegyzői munkássága elismeréseként - "címzetes főjegyzői" címben részesítette. Főjegyző asszony vezetése alatt az önkormányzati hivatal szabályosan működő, szakmailag megbízható és összetartó kollegiális közösséggé kovácsolódott.

Kitüntetéséhez gratulálok, sok szép szolgálati évet, töretlen lelkierőt és jó egészséget kívánva:

Dr. Csáky András
polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 11:00, csütörtök | Helyi

Interaktív hangszerbemutató

Június 6-án a Ceglédi Erkel Ferenc Zeneiskolában interaktív hangszerbemutatót rendeztek. A jövő megalapozását, a tanulói utánpótlás biztosítását célozza meg az évről évre visszatérő esemény.

2023. Június 08. 10:57, csütörtök | Helyi

Sok újdonság lesz az idei fesztiválon

2023. Június 06. 15:43, kedd | Helyi

Soha nem múló fájdalom Trianon

2023. Június 05. 11:18, hétfő | Helyi

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről