Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. November 28. 17:15, szerda | Külföld

19 év után jött rá, hogy felesége férfi

19 év után jött rá, hogy felesége férfi

Durván átvágták a belga férfit

Mintegy 19 évig élt házasságban az a férfi, aki nemrégiben jött rá, hogy az általa nőül vett asszony tulajdonképpen férfi - írja a hír24.

Minden porcikájában nő volt, és nagyon vonzónak tartottam” – mondta el a becsapott férj, aki még jogi hercehurcákon is átment, hogy feleségül tudja venni az indonéz nőt. A belga hatóságok ugyanis gyanúsnak találták Monica papírjait, de végül elfogadták azokat, és a pár kimondhatta a boldogító igent - még 1993-ban.

A férfi elmondta, hogy soha nem tűnt fel neki, hogy felesége igazából férfi. „Még szex közben sem vettem észre semmit” – állította.

Monica még arra is ügyelt, hogy eljátssza a menstruációt. A gyerekproblémát pedig azzal hidalták át, hogy megegyeztek, nem lesznek közös gyerekeik, mert Jannak az előző házasságából két gyermeke is volt – írta a brit lap.

Az igazság – hogy Monica csak egy nemátalakító műtétnek köszönheti, hogy nőként élhet – alig pár hete derült ki, amikor a férfi első házasságából született gyerekei elmondták apjuknak, hogy a városban többen arra gyanakodnak, hogy Monica igazából férfi.

A férj egy dühös veszekedéskor rákérdezett a dologra, és Monica bevallotta, hogy születésekor még fiú volt, de már nőként él, és nem érezte úgy, hogy ezt az apróságot meg kéne osztania élete párjával. „Az egész világom összeomlott, úgy éreztem, mintha megerőszakoltak volna” – mondta el Jan, aki a felfedezés óta pszichiátriai kezelésre szorul.

A férj jogi lépéseket tett a házasság megszüntetésére, de a belga bíróságok egyelőre nem engedélyezték számára, hogy kirakja a családi otthonból a nőt, vagy, ahogy Jan ügyvédje jellemezte: „azt a személyt”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).