Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2015. December 21. 15:14, hétfő | Helyi

🎄 Várkonyisok karácsonya

🎄 Várkonyisok karácsonya

December 18-án délelőtt szívet-lelket melengető ünnepi műsorral örvendeztették meg a 6. és 8. osztályosok az iskola tanulóit és a szülőket.

A téli szünet előtti utolsó napon a Várkonyi iskola tanulói karácsonyi díszek készítésével, közös énekléssel hangolódtak az ünnepekre, majd egy régen dédelgetett álom a „nagy” közös karácsonyi ünnepség is megvalósulhatott.
A helyszínt a Gál József Sportcsarnok biztosította, ahol az első előadás során a szülőknek, meghívott vendégeknek, a második előadáson az intézmény diákjainak és dolgozóinak mutatták be az ünnepi műsort, valamint a végzős osztályok „Angyalok táncát” , az angol keringőt.

Hunyadiné Darnyik Andrea tanárnő vezetésével a 6.a,6.m és 6.i osztályok hetek óta tanulták a karácsonyi szöveget, gyakorolták a lépéseket és a koreográfiát. A műsorban Hornyikné Takács Krisztina, Holló Erika és Zakar József tanárok is szerepet vállaltak. A 8. osztályosok szeptember óta készültek Hornyikné Takács Krisztina pedagógussal, hogy tánclépések pontosan a helyére kerüljenek, s az összkép tökéletes képet mutasson. A sok-sok próba meghozta gyümölcsét, hiszen gyönyörű ünnepi műsort láthatott a közönség.

A karácsonyi délelőtt összehangolásában és szervezésében sok-sok segítő kolléga vett részt, kiemelve Bögös István igazgató, Balla-Gór Katalin, Verebélyi Csilla, Lefor Gyula, Csiszár Ágnes, Simonné Varga Ágnes, Szabó Andrea, Zakar József tanárokat.

Hunyadiné Darnyik Andrea a műsor főszervezője a következő gondolatokat fűzte a karácsonyi ünnepséghez:-Szeretnék köszönetet mondani minden kollégámnak, aki a műsor elkészítésében részt vett, megvalósulásához lehetőséget biztosított, illetve létrejöttét bármilyen formában támogatta. Külön szeretném megköszönni a 6.a,6.i,6.m osztályok és a 8. évfolyam keringőseinek lelkiismeretes munkáját, a szülői munkaközösségek odaadó segítségét és iskolánk igazgatójának, Bögös Istvánnak készséges támogatását.

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Várkonyi István Általános Iskola minden kedves Olvasónak!

Horváth Melinda

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására