Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. December 03. 13:30, csütörtök | Helyi sport

🙌 A sorversenyeket nem lehet megunni

🙌 A sorversenyeket nem lehet megunni

Három ceglédi csapat vett részt idén a Diákolimpia Körzeti Játékos Sorversenyén.

A Gál József Sportcsarnokban került megrendezésre november 26-án, csütörtökön a Diákolimpia Körzeti Játékos Sorversenyre, melyen a három ceglédi általános iskola mellett egy abonyi általános iskola vett részt.



A csapatokat a ceglédi iskolákból több száz fős szurkolótábor buzdította, akik fantasztikus hangulatot teremtettek. A zsűri elnöke Füle Győzőné, Cegléd Város Kulturális, Oktatási és Népjóléti Bizottságának elnöke volt tagjait a résztvevő iskolák igazgatói, ill. azokat képviselő kollégáik voltak. A versenybíró és a pályafelügyelő feladatokat a Ceglédi KK SE ifjúsági csapatának játékosai látták el. A pályákat a Táncsics Mihály Általános Iskola 8. osztályos tanulói építették. A szervezés és előkészítő munka Monori Anita városi szakreferens érdeme.


Végeredmény:

1. Táncsics Mihály Általános Iskola, Cegléd 28 pont
2. Várkonyi István Általános Iskola, Cegléd 19 pont
3. Somogyi Imre Általános Iskola, Abony 19 pont
4. Református Általános Iskola, Cegléd 14 pont


A nyolc feladat után azonos pontszámot elért csapatok között a 9. + feladat döntött a második hely sorsáról, melyet a Várkonyi Általános Iskola csapata nyert meg. A negyedik feladat utána a CVSE Fitness Szakosztályának bemutatóját láthatták a csapatok, s a nézőteret szinte teljesen megtöltő lelkes szurkolók. Az érmek és oklevelek a zsűri tagjai adták át. Az aranyérmes legjobb ceglédi csapat (Táncsics) elnyerte Cegléd Város Önkormányzata által felajánlott serleget is. Az Abonett egészséges élelmiszereit, és a Klément család által felajánlott "Cegléd Zamata" természetes gyümölcsleveit kapták ajándékba a csapatok. valamint Ványi Zsolt a Gál József Sportcsarnok Kft ügyvezetője minden résztvevő csapattagnak felajánlott a város Kossuth Lajos terén felépített korcsolyapályán egy alkalommal korcsolyázási lehetőséget.


Jezerniczky Attil - sport koordinátor

Fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem