Cégregiszter | Éttermek
HelloHal
HelloHal
halból a legjobb...
A HelloHal a Magyarországon fellelhető édesvízi halak birodalmába kalauzol. A HelloHal gasztronómia, anatómia, horgászat és egy csipetnyi természet. A HelloHal misszió.
A HelloHal szerzője, Horváth Szabolcs elszánt horgász, autodidakta szakács, bátor kísérletező alkat, aki egyszerűen, érthetően mutatja be kedvenc halételeit írott formában, továbbá videókat is készít.
A HelloHal választ ad arra, hogy milyen halat vegyél, hogyan dolgozd fel, mit és hogyan készíts belőle, miért zavaró halízű a hal, hogyan tüntethetjük el a szálkákat, milyen eszközöket használjunk a halak feldolgozása során és persze hogyan foghatjuk meg az asztalra szánt kopoltyúst.
A Halshow jobbnál jobb élményeket biztosít a résztvevők számára, ugyanis a finom ételek, kellemes hangulat és a látvány garantált minden alkalommal.
Ízelítőként kattints bele legutóbbi halvacsoránk képeibe!
Főzzünk együtt - hallatlanul jó halételek blogja
Jelenleg két halazóban is várjuk vendégeinket:
Szolgáltatások, tevékenység, termékek
- Party Service
- Halshow
- Gasztroblog
- Halfalatozó