Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Blog | FESTÉK ÁRUHÁZ

2016. Május 26. 11:51, csütörtök

Tiszta, ragyogó színek gond nélkül! 🎨

Tiszta, ragyogó színek gond nélkül! 🎨

Az év újdonsága DuluxEasyCarefesték

Rég várt megoldás robban be 2016 tavaszán a hazai beltéri festékek piacára. A DuluxEasyCare termékcsalád premierje azok számára öröm, akik kényesek a tisztaságra és hosszú ideig makulátlan falakra vágynak.

A DuluxEasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték, mely egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása!

Falaink a használat során extrém hatásoknak vannak kitéve. Por, sár, ráloccsanó folyadék, gyerekrajz - csak néhány a függőleges felületekre leselkedő veszélyek közül. A falrengető események nem tűnnek akkora csapásnak, ha tudjuk, hogy a DuluxEasyCare mindig kihúz a pácból.

Elég, ha egyszerűen áttöröljük a falat, és a kisebb balesetek nyom nélkül eltűnnek, nem kell új helyre akasztani a képeket vagy szekrényt tolni a foltok elé. Nagy előny tud lenni egy olyan festék, amelyik lehetővé teszi, hogy akkor fessünk, amikor megújulni szeretnék, ne akkor, amikor egy nem várt esemény rákényszerít.

DuluxEasyCare - Állja a sarat!
Kifröccsent a kávé, a kóla, esetleg gyümölcslé került a falra? A legjobb családokban is előfordul. A gyerekek rajztáblának hiszik a falakat és ott élik ki kreativitásukat? Hagyjuk őket kibontakozni. A szebb alkotások maradjanak, a kevésbé sikerülteket távolítsuk el nedves ronggyal!

forrás: dulux.hu

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. Október 16. 16:17, csütörtök | FESTÉK ÁRUHÁZ

A nagyvilág színei a Bau-Trans Festékáruházban

Kiváló minőségű matt, latex emluzió fal- és mennyezetfestésre.

2014. Szeptember 24. 14:54, szerda | FESTÉK ÁRUHÁZ

Falfestés lépésről-lépésre

Akár 1 nap alatt megújulhat a lakás

2014. Július 25. 15:19, péntek | FESTÉK ÁRUHÁZ

Melyik színnel mit viszel a lakásba?

Otthonunk színei