Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Blog | ERŐMŰ

2015. November 18. 17:10, szerda

Jól teljesít a ceglédi ERŐMŰ

Jól teljesít a ceglédi ERŐMŰ

Kyokushin Magyar Bajnokság és edzőtábor az ERŐMŰ-ben

Október utolsó hétvégéjén 12 fő vett részt a Magyar Bajnokság felkészítő edzőtáborában. Napi három edzéssel és különböző szabadidős programokkal telt el ez a hétvége. Reggelente kondicionáló és erősítő edzésekkel kezdtek a táborozók, majd az azt követő két edzés mindig szermunkával vagy küzdelemmel telt. A táborral egy időben zajlott Tokióban a 11. Világbajnokság, melyen több magyar versenyző is megmérette magát. Mivel szokásunkhoz híven ismét a dojoban töltöttük az éjszakákat, így hajnalban, hacsak TV-n keresztül is, de együtt drukkolhattunk a magyar válogatottnak. Esténként szuper hangulatban, jobbnál jobb játékokkal ütöttük el az időt.

Talán ennek a minőségi munkával telt tábornak is köszönhető, hogy a november 14-én Tarjánban megrendezett Magyar Bajnokságon csapatunk minden tagja szépen teljesített. Összesen 6-an neveztünk az év legnagyobb utánpótlás versenyére, ebből 3-an éremmel térhettek haza. Rafael Patrik gyermek II. kategóriában ért el 3. helyezést, küzdelmei nemcsak a csapat, hanem a közönség kedvencei is voltak! Ugyanezen kategória nehezebb súlycsoportjában indult Mikó András és Vas Barnabás, akik szintén szépen helytálltak, de a dobogóra sajnos most nem léphettek fel. Serdülő korosztályban Pipó Dávid képviselte csapatunkat, aki technikailag ugyan jobbnak bizonyult ellenfelénél, mégis a másik fiú küzdhetett tovább. Junior 70 kg-ban Mikó Sándor és Oravecz István 4-4 ellenfél ellen teljesíthettek. Erős, pörgős küzdelmek után Isti 3., még Sanyi 2. helyen végzett. Küzdelmeik során több pontot érő technikát és k.o.-t láthattunk!

Ezzel a bajnoksággal véget ért az idei versenyszezon, legközelebb jövő februárban lépnek tatamira versenyzőink. Sok tapasztalattal gazdagodtunk, amik segítségével reméljük, hogy jövőre még sikeresebbek leszünk!

👍 Csatlakozz hozzánk a facebook-on!

Erőmű - a funkcionális edőzterem
Cegléd, Mizsei út 2.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2017. Július 31. 11:20, hétfő | ERŐMŰ

Újabb dolgos hét az erőműben

Első alkalommal szerveztünk tábort a Crosscsont csoportunknak, melyre most külsős gyerekek is jelentkezhettek. Voltak is, akik éltek a lehetőséggel, így a hetet 15 lelkes fő nyomta végig.

2017. Július 07. 13:09, péntek | ERŐMŰ

Nyílt edzőtábor az ERŐMŰ-ben!

Még lehet csatlakozni az Erőmű CrossCsont napközis edzőtáborához

2017. Május 24. 12:05, szerda | ERŐMŰ

Tavaszköszöntő ERŐMŰ módra

Májusban tartottuk az idei év első szabadtéri Tavaszköszöntő edzését!