Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Blog | ERŐMŰ

2017. Január 05. 16:39, csütörtök

Itt a NAGY éves, képes ERŐMŰ beszámoló

Itt a NAGY éves, képes ERŐMŰ beszámoló

A 2016-os rengeteg feladatot és változást tartogatott csapatuk számára.

Év elején az edzőteremben kisebb átalakításokat végeztünk, így lehetőség nyílt rá, hogy párhuzamosan két nagyobb létszámú csoport tudjon egymástól függetlenül edzeni. Tóth Zsófival, aki okleveles funkcionális tréner és táplálkozási tanácsadó, új csoportokat indítottunk, így egyre szélesebb körnek tudjuk átadni edzéssel, egészséges életmóddal kapcsolatos tudásunkat.

➡ Elindult egy, csak nőknek szóló, Full Body csoport. Ahol TRX-el, kettlebell és természetesen a saját testsúlyukkal edzenek a csinosodni vágyók.
Gondoltunk a legkisebbekre és csináltunk egy ovi karate csoportot, ahová szép számban érkeztek a harcos kis kölykök.

➡ Októbertől tömegsport jelleggel, nem versenyzésre nevelés céljából elindult a CrossCsont csapat, ahol a funkcionális szemléletben sportolhatnak az általános iskolás diákok.

➡ Nem sok szabad hétvégéje volt a csapatnak évközben. A karatésaink 8 országos versenyen méretették meg magukat. Sok-sok érmet és néhány bajnoki címet is szereztek tanítványaink, de ez az év még csak a bemelegítés volt 2017-re. A karatésok ötször táboroztak, de a középiskolás csoportnak is rendeztünk egy összetartó hétvégét illetve a kettlebelles felnőtteknek is volt lehetősége 2 szemináriumi hétvégére.

Szeptemberben Nemzetközi Kyokushin karate Bajnokságot szerveztünk, ahol 40-en dolgoztunk azért, hogy a több mint 200 versenyző és 150 néző a legjobb színvonalon versenyezhessen, szurkolhasson. A sok munka meghozta gyümölcsét, idén is felkértek a verseny lebonyolítására. Természetesen örömmel elfogadtam, így 2017-ben jön az II. ERŐMŰ Open.🙌

Edzőink is folyamatosan képzik magukat, hiszen ez a fenntartható fejlődés kulcsa. Funkcionális Mozgásminta Szűrő szakképzésen és táplálkozási tanácsadói képzésen vettünk részt.

Összességében egy nagyon tartalmas és jól sikerült éven vagyunk túl. Dolgozunk azon, hogy a 2017-es évben is hasonlóan teljesítsen az ERŐMŰ.
Idén is várunk minden sportolni vágyó kicsit és nagyot.

Kövessétek Facebook oldalunkat, hogy mindig a legfrissebb infókhoz jussatok!

Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!

Várunk szeretettel! További információkért érdeklődni⤵

📧 zsofi.toth.0726@gmail.com
📧 gal.csaba89@gmail.com

📞 0630/897-0099 vagy 0630/626-0088

👍 Csatlakozz az ERŐMŰ-höz a facebook-on >>>facebook.com/eromucegled

Erőmű - a funkcionális edőzterem
Cegléd, Mizsei út 2.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2017. Július 31. 11:20, hétfő | ERŐMŰ

Újabb dolgos hét az erőműben

Első alkalommal szerveztünk tábort a Crosscsont csoportunknak, melyre most külsős gyerekek is jelentkezhettek. Voltak is, akik éltek a lehetőséggel, így a hetet 15 lelkes fő nyomta végig.

2017. Július 07. 13:09, péntek | ERŐMŰ

Nyílt edzőtábor az ERŐMŰ-ben!

Még lehet csatlakozni az Erőmű CrossCsont napközis edzőtáborához

2017. Május 24. 12:05, szerda | ERŐMŰ

Tavaszköszöntő ERŐMŰ módra

Májusban tartottuk az idei év első szabadtéri Tavaszköszöntő edzését!