Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Blog | ERŐMŰ

2016. Január 04. 16:38, hétfő

👊 Ismét egy sikeres év az ERŐMŰ mögött!

👊 Ismét egy sikeres év az ERŐMŰ mögött!

Évértékelés az ERŐMŰ-ben

A 2015-ös évet is rengeteg eseménnyel a hátunk mögött búcsúztathatjuk. Mind a kettlebell, mind a karate csoport több megmérettetésen, programon vett részt. 2 kettlebell warrior vizsgát tartottunk, ami még az edzésben lévő sportembereket is próbára teszi. Egy ilyen vizsgára több hónapnyi gyakorlás, erősítés szükséges, de megfelelő felkészüléssel természetesen ez is teljesíthető.

Az ERŐMŰ karatésai számos országos versenyen képviselték a klubot és Cegléd városát, a diákolimpiától kezdve a magyar bajnokságig szépen helyt álltak, sőt sokszor érmet is szereztek. Ehhez persze elengedhetetlen volt az a 4 tábor, amit az elmúlt 12 hónap alatt rendeztünk. Ezek közül 3 bentalvós volt, egy pedig napközis tábor a kisebbek számára. Egyre több új eszközzel bővítettük a termet, amik specifikus használatával még eredményesebb volt a felkészülés. Ezen kívül sok-sok szabadidős programmal erősítettük a közösségünket, amik mindig nagyon jó hangulatban teltek.

Év végére, egész pontosan a két ünnep közé időzítettük a terem átépítését. Erre azért volt szükség, mert az eddigi órák és személyi edzések mellett január közepétől és február elejétől új csoportos órákkal bővülünk, amikről bővebben a következő blogunkban olvashatnak.

Összegezve tehát egy programokkal teli, sikeres évet zárhatunk, ami kellő motiváció a következő esztendőre!

Várunk mindenkit jövőre is!

☎ Gál Csaba 0630-626-0088
☎ Tóth Zsófia 0630-897-0099

👍 Csatlakozz hozzánk a facebook-on!

Erőmű - a funkcionális edőzterem
Cegléd, Mizsei út 2.

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2017. Július 31. 11:20, hétfő | ERŐMŰ

Újabb dolgos hét az erőműben

Első alkalommal szerveztünk tábort a Crosscsont csoportunknak, melyre most külsős gyerekek is jelentkezhettek. Voltak is, akik éltek a lehetőséggel, így a hetet 15 lelkes fő nyomta végig.

2017. Július 07. 13:09, péntek | ERŐMŰ

Nyílt edzőtábor az ERŐMŰ-ben!

Még lehet csatlakozni az Erőmű CrossCsont napközis edzőtáborához

2017. Május 24. 12:05, szerda | ERŐMŰ

Tavaszköszöntő ERŐMŰ módra

Májusban tartottuk az idei év első szabadtéri Tavaszköszöntő edzését!