Blog | HelloHal
2012. Július 30. 00:00, hétfő
Harcsa sörtésztában tejszínes kukoricakásával, fonnyasztott parajjal
Szeretek új ételeket készíteni és kísérletezgetni, de többnyire csak akkor, ha harminc perc alatt letudható az egész mutatvány. Természetesen ez idő alatt a köretet is meg kell oldanom...
A menü végül sörtésztában sült harcsafilé tejszínes kukoricakásával és fonnyasztott parajjal lett.
A parajjal kezdtem. Megmostam, lecsepegtettem, fokhagymát aprítottam, olívaolajon megpirítottam, majd a spenótot rádobva, fedő alatt pároltam két-három percet. Pici sóval, borssal ízesítettem, majd féldeci tejszínt locsoltam rá. Az egészet kiborítottam egy edénybe és lefedtem további párolódás céljából.
A serpenyőt nem mostam el, olajat öntöttem bele, ujjnyinál kevesebbet, és kisütöttem benne a halat.
Folytatásért kattint ide: //www.hellohal.com/2012/04/harcsa-sortesztaban-tejszines.html#more
Véleményed van? Szólj hozzá!
További bejegyzések a blogban
2012. Augusztus 11. 00:00, szombat | HelloHal
Sült keszeg szálka nélkül?
Fogtam néhány keszeget és a legnagyobb gondossággal, előre kitervelt szándékkal megpucolgattam őket.
2012. Augusztus 10. 00:00, péntek | HelloHal
Kapros-tejfölös harcsa
Baráti körben az egyik legnépszerűbb étel, melyet harcsából és süllőből is el lehet készíteni.
2012. Augusztus 03. 00:00, péntek | HelloHal
Ikrás ravioli tejszínes, fűszeres mártásban
Hozzávalók: gyúrt tészta (50 dkg liszt, 4 tojás, olaj só) hagyma, olaj, só, bors, piros paprika haltej és halikra (ponty és süllő ikrát, tejet használtunk) hallé 2 dl, tejszín 4 dl egy csokor kapor és petrezselyem
